Loodilo Loodilooooo |
|
| Najbolje pjesme??? | |
| | Autor | Poruka |
---|
Zab!c@ Voajer
Broj poruka : 41 Godina : 31 Lokacija : ***ispred kompa..... Datum upisa : 20.01.2008
| Naslov: Najbolje pjesme??? Ned Jan 20, 2008 4:45 am | |
| Ufffff........ My Immortal(rock version) , Apologize, Walking On Sunshine, Kotor i josh njih milion!! | |
| | | Suzy Admin
Broj poruka : 49 Godina : 30 Lokacija : voj.. Datum upisa : 20.01.2008
| Naslov: Re: Najbolje pjesme??? Ned Jan 20, 2008 1:50 pm | |
| The way I are, Apologize, Gimme more, Hate how much i love you, 1.2 step, Hunted, Make me better, .....ima ih jos puno... | |
| | | @lex@ndr@ Moderator
Broj poruka : 76 Godina : 32 Datum upisa : 21.01.2008
| Naslov: Re: Najbolje pjesme??? Pon Jan 21, 2008 8:42 pm | |
| Aaaa, što mrzim to pitanje!!! Kad ih ima mali milion... Izdvojicu neke: Domace: Riblja Čorba-Celu noć te sanjam, Jedino moje, Pogledaj dom svoj anđele, Ravnodušan prema plaču, Rekla je, Ljubav ovde više ne stanuje, Ajde beži, Duša nije na prodaju... Galija- Dodirni me Bajaga-Tišina Crvena jabuka- Uzmi me kad hoćeš ti Prljavo kazalište- Tu noć kad si se udavala, Na Badnje veče Regina-Sama(Oprosti mi) Babe-Noć bez sna, Ko me ter'o Gibonni- Zlatne godine Dr. Iggy-Oči boje duge Elitni odredi- Moja jedina Sergej Ćetković- Kad bi htjela ti... Ne smijem više pisati Strane: Sve i jedna od Evanescence i Kelly Clarkson, Rihanna- Rehab, Cry, Hate how much I love you, Unfaithful, Ne-Yo - So sick, Because of you, Sexy love Ciara- Like a boy US5- Just because of you Justin Timberlake- What goes around... Comes around(znam zašto), My love Mariah Carey- We belong together.............. | |
| | | The Godfather Moderator
Broj poruka : 60 Godina : 34 Lokacija : Svemir/Galaksija Mlijecni put/Planeta Zemlja/Republika Srpska/Banja Luka/Moja soba Datum upisa : 20.01.2008
| Naslov: Re: Najbolje pjesme??? Uto Jan 22, 2008 12:50 pm | |
| Odlazim-Plavi orkestar Flute-Barcode Brothers
jos puno ih ima al ne da mi se nabrajati........ | |
| | | Sagitarius Voajer
Broj poruka : 29 Godina : 32 Lokacija : Negdje u Svemiru...... Datum upisa : 20.01.2008
| Naslov: Re: Najbolje pjesme??? Uto Jan 22, 2008 5:31 pm | |
| So sick,Because of you,Apologize,Pejzazi u magli,Suze,I dont wanna be me,Cuvaj je od zla,Igra bez granica.Ako me pogledas u oci,D moll ,Maska,Izgubljeni Snovi,E sada.......: The evil that men do, Brave new world,The number of the beast,Fear of the dark,Ghost of the navigator,Wasted Years,Master of Puppets,Mama Said,Unforgiven,Unforgiven 2,Mirror Mirror, Thears dont fall,All these things i hate,Hand of blood,Eye of storm,Room 409,Scream Aim Fire....The element of one,The Darkest Nights,Behind me lies another fallen soldier,Nightmare,Du hast,Feuer Frei,Engel,Die Mutter,Ich Will,Poison,Unikati: Morbid World,Iskostavanje,Ne Bi trebalo ovako da boli,Napusene zvecarke,Pijane vjeverice,Prozirna,Balkanski Sindrom,Pakleni Udarac,Trenutak........ eto ga ukratko..... | |
| | | @lex@ndr@ Moderator
Broj poruka : 76 Godina : 32 Datum upisa : 21.01.2008
| Naslov: Re: Najbolje pjesme??? Uto Jan 22, 2008 5:41 pm | |
| Timbaland ft. One Republic- Apologize JoJo- Too little, too late | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Najbolje pjesme??? | |
| |
| | | | Najbolje pjesme??? | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |